Nieuwe partnership met Captain Cruise!

Captain Cruise is een van de meest vooraanstaande aanbieders van wereldwijde cruisereizen. Echter biedt Captaincruise veel meer! Op de website worden alleen ‘cruise only prijzen’ aangeboden, waardoor voor elke klant een op maat gemaakte reis kan worden samengesteld en aangeboden. Elementen die toegevoegd kunnen worden zijn o.a. vluchten, transfers, excursies, drankpakketten en verzekeringen.

Captain Cruise heeft diverse thema cruises en pakketreizen die u geheel naar wens kunt upgraden. Hierdoor bent u in staat uw eigen perfecte cruise-arrangement samen te stellen.

Voordelige cruises voor jong en minder jong!

Cruisen is voor jong en oud! Hoe ideaal is het om 1x de koffer uit te pakken en de hele wereld te kunnen ontdekken. Elke ochtend als de gordijnen opengaan is het schip in een andere stad!

En niet te vergeten dat het steeds meer all-inclusive is, waardoor de klant van tevoren weet wat deze kwijt is qua kosten en onbezorgd kan genieten van de ultieme droomcruise.

Eindelijk die lang uitgestelde cruise maken…

Ruim 81% van de Nederlanders wil minstens eenmaal in hun leven een verre, luxe cruise maken. Slechts 27% van al die mensen zet deze wens om in realiteit.

Bij het merendeel van de Nederlanders blijft het maken van een cruise slechts een lang gekoesterde droom. Heb je NU de kans? Grijp die dan met beide handen aan en boek de cruise van je leven.

Explore The World On The Ocean!

Bekijk hier de last-minutes van Captain Cruise en hier vind je de actuele aanbiedingen van Captain Cruise

Voor andere soorten reizen bekijk je ons aanbod van andere reisorganisaties

Over onze partnership met Captain Cruise

De thuiswebwinkel streeft ernaar een zo uitgebreid als mogelijk aanbod van verschillende reisorganisaties aan te bieden. Door de samenwerking met CaptainCruise.nl kunnen we, naast het aanbod van onze andere cruisepartner, CruiseTravel,nl, nog meer aantrekkelijke en vooral voordelige cruise-reizen en cruise aanbiedingen