Opgeruimd staat netjes, zo luidt het gezegde. Maar wat als je kinderen hebt rondhuppelen die daar geen boodschap aan hebben. Een vast plekje voor de afstandsbediening, de smartphone of een noodtelefoontje…het past allemaal netjes in deze sofa organizer. Een geweldig idee dat wat ons betreft in elk huishouden een plekje krijgt. Nooit meer zoeken naar die brillenkoker of dat spannende boek.

Voordelen van de sofa organizer

De organizer er is stevig en je kunt hem verstellen, zodat deze naadloos aansluit over de leuning van de sofa of bank. Het ding trekt geen stof aan en is makkelijk schoon te vegen met een vochtig doekje. De sofa organizer is een van de vele leuke gadgets die je kunt kopen via Coolgift.

Voor hem en voor haar

Coolgift heeft meer van dit soort leuke en vooral zeer handige gadgets in voorraad. Deze hebben ze in verschillende categorieën toegankelijk gemaakt, waarbij de leukste gadgets volgens ons te vinden zijn op de speciale pagina voor geschenken aan mannen en een bijzondere pagina om dames een leuk kado te geven.

Mannen hebben nu eenmaal andere ideeën over wat praktisch is dan vrouwen en daar heeft Coolgift goed rekening mee gehouden.

Meer over Coolgift

Coolgift.nl is een bedrijf dat in 2007 door Jurgen Agten werd opgericht. Zijn passie was het ontdekken en op de markt brengen van de coolste gadgets. Niets zo mooi als je passie om weten te zetten in je werk. Onder het mom ‘Kan ik er 1 euro mee verdienen, dan kan ik er ook 100 euro mee verdienen“, breidde Jurgen het bedrijf langzaam uit. Inmiddels is Coolgift een begrip in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk en verzend het dagelijks de leukste gadgets

Je kunt via de Thuiswebwinkel niet alleen de sofa organizer vinden, maar nog veel meer leuke gadgets. Via deze pagina kun je geven we je snel een overzicht van betaalbare gadgets, onder andere te bestellen via Coolgift.com