Tuinmeubelen op maat gemaakt!

Of je nu op zoek bent naar een complete buitensauna of een op maat gemaakt zwembad, Fortuyn.nl kan je ongetwijfeld helpen aan alles dat nodig is om je mooiste dromen werkelijkheid te laten worden. Deze tuinmakelaar is gespecialiseerd in de meest uitgebreide collectie tuinhuizen, zwembaden, buiten sauna’s en natuurlijk kunt u bij Fonteyn terecht voor elk onderdeel dat op maat gemaakt moet worden.

Een mooi aanbod van Fonteyn

De Thuiswebwinkel heeft uit het enorme aanbod dat Fonteyn haar klanten te bieden heeft gekozen om de nadruk te leggen op drie hoofdelementen uit het aanbod, namelijk het zeer fraaie assortiment barbecues, alles voor het aanleggen van een groot of klein zwembad en complete spa’s voor in de tuin of het buitenhuis.

Bij Fonteyn heeft natuurlijk een eigen showroom waar men terecht kan, maar komt ook graag lang voor een persoonlijk gesprek. De showroom bedraagt maar liefst 35.000 m2 en hier zijn tuinproducten verdeeld in 7 hoofdelementen. U kunt hier echt van alles  zien, voelen, ervaren en natuurlijk kopen direct aanschaffen of samen met een verkoper een op mat gemaakt design regelen.

Vier belangrijke pilaren

Daarnaast staat Fonteyn garant voor een directe tot snelle levering omdat alles geleverd wordt uit een eigen ruim 60.000 m2 grote opslagkelder. Fonteyn vaart blind op haar vier pilaren, namelijk:

  • Gunstige prijzen door grootschalige inkoop;
  • Strenge controle en beoordeling producten binnenshuis;
  • Assortiment met bekende merken, maar ook eigen collectie;
  • Aanbieden maatwerk tuinhuizen, spa’s, zwembaden, veranda’s en sauna’s

Bekijk het aanbod

Neem een kijkje via de website van Fonteyn.nl of bekijk de selectie voordelige producten:

Vragen of een offerte op maat?

Voor vragen over producten van Fontey of het aanvragen van een offerte op maat, kunt u contact opnemen met de vriendelijke klantenservice via de website Fonteyn.nl